بسم الله الّرحمن الّرحیم
موشک حوت
در سال 1385 و در رزمایش پیامبر اعظم(ص) موشکی را ازمایش کرد که باعث حیرت بیش از پیش جامعه جهانی گشت.ایران در این رزمایش موشکی با سرعت 100 متر بر ثانیه را ازمایش کرد.موشک انداز های این موشک کامل رادار گریز بوده و از دید رادارهای دشمن مخفی میمانند.توان رزمی این موشک برابر با موشک VA-111 Shkval ساخت روسیه است و تنها دو کشور ایران و روسیه فناوری لازم را برای ساخت چنین موشک های به دست اورده اند.هنوز مشخص نیست که آیا "حوت" بر پایه shkval ساخته شده است یا خیر.سرعت متوسط این موشک 4 برابر اژدر معمولی زیر ابی است.
این موشک با تولید حبابهای بخار که از نوک دماغه و پوسته خود خارج می کند لایه ای از گاز در اطراف خود شکل می دهد و بدین ترتیب خود را از تماس مستقیم با آب و پسای قابل ملاحظه ناشی از آن دور می کند.
این موشک قابلیت پرتاب از روی شناور و یا زیردریایی در عمق 100 متری را دارد. با سرعت حدود 50 نات (93 کیلومتر بر ساعت) کپسول پرتاب خود را ترک می کند. با فرو رفتن در آب و رسیدن به عمق مناسب، موتور خود را روشن کرده و به سمت هدف راهی می شود.
از چالش های فنی توسعه چنین موشکی می توان به کاویتاسیون اشاره نمود که لازم است میزان حبابهای کاویتاسیون برای حفظ و پایدار نگهداشتن لایه گاز اطراف موشک ونیز رسیدن به کمترین پسا کنترل شود. در همین رابطه توجه به تداخل گازهای خروجی از راکت و نیز سطوح کنترل موشک با لایه گاز ایجاد شده در اطراف آن، پیچیدگیهای این مساله را روشن تر می سازد. به ویژه زمان شروع به کار موتور و شرایط گذار (Transision) ناشی از آن از این حیث قابل توجه است.
سیستم هدایت چنین موشکی نیز با چالشهای خود روبرو است. تغییر محیط سیال اطراف موشک، شکست امواج و نیز سرعت خودموشک از مواردی است که هدایت آن را با مشکلات عدیده ای مواجه می سازد
-موشک ضد کشتی رعد(HY-2)
در سال 2004 ایران یک مدل جدید از موشکهای ضد کشتی را بر مبنای موشک چینی کرم ابریشم را با برد و سرعت بیشتر طراحی نمود و به تولید انبوه رساند
این موشک با توجه به سرعت زیاد آن یکی از خطرناک ترین موشک های ضد کشتی است که امکان هر گون تحرکی را از حریف صلب میکند
مشخصات:
نوع: موشک ضد کشتی
سرعت: بین0.8 تا 1 ماخ
طول:7.8 متر
وزن: 2998 کیلوگرم
برد: 135 تا 200 کیلومتر
ارتفاع پرواز:30 تا 50 متر
نوع سیستم راداری: رادار مونو پالس (فعال)
وزن سر جنگی: 512 کیلوگرم
موتور: یک موتور سوخت مایع بهمراه یک بوستر سوخت جامد
ضد کشتی نصر:
این موشک ماهیتی همچنان نامشخص دارد اما اولین بار در نمایشگاه هوایی ایران در سال 2004 به نمایش درآمد این موشک یک موشک تاکتیکی جدید بحساب می آید
این موشک در حالت راداری تا 35 کیلومتر برد دارد با این وجود همچنان اطلاعات چندانی از آن در دست نیست
موشک ضد کشتی فجر دریا:
این موشک نیز یکی از موشک هاییست که اطلاعات کمی در مورد آن انتشار یافته این موشک یک موشک ضد کشتی هوا پرتاب است و تاکنون شلیک آن از هلیکوپتر های سی کینگ نیروی دریایی آزمایش گردیده
http://www.moshaki-nezami.blogfa.com/cat-2.aspx
......................................................................
از سال 1986 گزارشهای دریافتی از ایران حاکی از برنامه توسعه و پیشرفت موشک بالستیکی میان بردی بود که نامهای مختلفی از قبیل Shahab 3،Shihab 3،Shehob 3 و یا Zelzal برای آن برگزیده شده بود.در سال 1993 ایران و کره شمالی همکاریهای بسیار نزدیکی را در جهت برنامه توسعه و پیشرفت موشکهای سوخت مایع یک مرحله ای No-dong 1 و No-dong 2 آغاز کردند و احتمالا در همان زمان پاکستان نیز برای توسعه و پیشرفت موشکهای Ghauri1/2 خود به این برنامه ملحق شد. طراحی موشک No-dong کره شمالی بر اساس تکنولوژی ساخت موشک روسی SCUD B بنا نهاده شده بود که بعدها نیز امتیاز ساخت موشکهای SCUD B و SCUD C را نیز در اختیار کره شمالی قرار داد و آنها نیز نسخه بعدی آن را به ایران فروختند.
موشکهای No-dong و شهاب 3 که به نظر میآید طراحی آنها بر اساس موشکهای SCUD مدل B و C باشد شاید تنها در مقیاس (کوچکتر یا بزرگتر بودن) تفاوت اندکی با هم داشته باشند.
گزارشهای ارسالی از ایران حاکی از آن است که ایران در حال بررسی خرید امتیاز موشک شهاب No-dong کره شمالی و مجموع 150 فروند از این موشکها میباشد. همچنین ایران در نظر دارد که تمامی مراحل آزمایش برد و پرتاب این نوع موشکها را در داخل خاک ایران انجام دهد،زیرا کره شمالی با شرایط سختی برای این آزمایشها از قبیل :عدم صدور مجوز برای پرواز این موشکها بر فراز خاک ژاپن از سوی این کشور و فشار وارده از سوی چند کشور جهان از جمله آمریکا به کره شمالی برای ترک سریع برنامههای موشکی ایران روبه رو است .
در سال 1997 ایران مشغول انجام آزمایش و تست هفت موتور برای توسعه ی برنامه های موشکی خود بود که این موشک شهاب 3 نامیده میشد. منابع خبری معتقدند که کره شمالی در فاصله سالهای 1994 تا 1995 تعداد اندکی موشک احتمالا 5 تا 12 فروند No-dong به همراه 4 خودروی مخصوص حمل موشک به ایران تحویل داده است و این تحویلها به علت فشار چندین کشور به کره از جمله آمریکا متوقف شد و بار دیگر از سال 1997 از سر گرفته شد. آنچه به نظر میرسد این است که توسعه و ظهور موشک شهاب 3 ابتدا با مجوز صنایع هوافضای ایران ودر نهایت مجلس به انجام رسید و وظیفه آزمایش و نگهداری و عملیاتی نگاه داشتن آن به صنایع موشکی همت در تهران سپرده شد که این مرکز با در اختیار داشتن موتورهای موشک و تانکرهای سوخت ساخته شده در یک مرکز بزرگ و وسیع زیر زمینی واقع در خوجان به خوبی از انجام ماموریت محوله برآمده است.
در آوریل 1998 برنامه پرواز آزمایشی موشک بالستیکی میان برد خود را که نام Ghauri 1 یا Hatef برآن نهاده شده بود به اجرا گذاشت که به نظر میرسید بسیار شبیه موشکهای شهاب 3 ایران و No-dong کره شمالی باشد که در نهایت باعث امضای توافقنامه ای مشترک برای ساخت کمپانیای واحد جهت برنامههای موشکی میان سه کشور مزبور شد. به نظر میرسد که تکنولوژی ساخت موشکهای No-dong 1 و No-dong 2 از کره شمالی به ایران و پاکستان فرستاده شده است و به همین دلیل موشکهای شهاب 3 و Ghauri 1 یا Hatef 5 بسیار به هم شبیه هستند. اولین برنامه پرواز آزمایشی موشک شهاب 3 در ژولای 1998 انجام شد دو فروند از این نوع موشک نیز در سپتامبر 1998 به نمایش عمومی در آمد. یک منبع وابسته به منابع اسرائیلی گزارش کرد که ایران در حال ساخت و توسعه یک کلاهک هسته ای برای موشک شهاب 3 میباشد ، اما این گزارشات از سوی مقامات ایرانی تائید نشده است. در سپتامبر 2000 یک موشک شهاب 3 مدل D آزمایش شد که ایرانیها عنوان کردند که از آن به عنوان نخستین وسیله پرتاب ماهواره در ایران استفاده خواهند کرد. این موضوع نشان می دهد که موتور استاندارد شهاب 3 ابتدا یک موتور با سوخت جامد دو مرحله ای بود.
برد موشکهای نسل جدید «شهاب ?»، در مقایسه با سری قبلی حدود ??? درصد ارتقا پیدا کرده و از ???? کیلومتر به ???? کیلومتر افزایش یافته و خطای هدفگیری که در نسل قبلی نسبت به برد آن ? در دههزار بوده، در نسل جدید، به ? در دههزار کاهش یافته است. نکته دیگر، سیستم اختصاصی ناوبری موشکهای شهاب است که موجب شده کسانی که ادعا دارند ایران این موشک ها را از کشورهای دیگر تهیه کرده است، اما این سیستم ناوبری و الکترونیکی ساخته شده توسط متخصصان ایرانی، جای شبهه ای را باقی نگذاشته است. این سیستم علاوه بر آنکه قدرت شناسایی و اصابت به اهداف را به گونه ای بسیار دقیق در اختیار ایران قرار داده است که علاوه بر اطمینان از برخورد موشک به هدف موردنظر، در صورت خروج از مسیر تعیین شده نیز می تواند آن را تصحیح کرده و درصد اطمینان از برخورد را به نحو چشمگیری افزایش دهد. نکته دیگر در خصوص بهینه سازی استفاده از موشک های شهاب، تغییر زاویه شارژ موشک شهاب است که از این پس با زاویه صفر با سطح افق مورد استفاده قرار می گیرد. این تغییر موجب می شود تا فواصل آماده سازی شلیک موشک ها کمتر شده و قدرت متحرک سازی شلیک ها را افزایش می دهد تا شلیک هایی نامحدود در زمانهای کوتاه را شاهد باشیم.
خصوصیات
عملکرد: موشک بالستیک میان برد
سازنده:سازمان هوا و فضای ایران
طول:16.58 متر
وزن:1780 کیلوگرم در مدل اولیه و 2.180 کیلوگرم در مدل های بعدی
قطر: 1.38 متر
برد: 1300 کیلومتر در مدل اول و 2500 کیلومتر در مدل های بعدی
موتور: موتور تک مرحله ای با سوخت مایع در مدل اولیه و سوخت جامد در مدل بعدی
وزن پرتاب: 17480 کیلوگرم
کلاهک:بین 700 تا 1200 کیلوگرم
دقت: 190m CEP
زمان ساخت: ????
? منبع: avia, fas, missilethreat
.................................................................................................
موشک شهاب6 که اکنون در مراکز تحقیقاتی وزارت دفاع نظیر صنایع شهید باقری یا شهید همت در حال توسعه و تکمیل هست، ادعا میشه بردی برابر 8000 تا 10000 کیلومتر داره. البته مقامات کشورمون همیشه گفتن که هدف از توسعه ی چنین موشکهایی، فرستادن ماهواره به مدار زمین هست. خدا عالم است
اللهم عجل الولیک الفرج ...انشاءالله...
بازدید دیروز: 0
کل بازدید :48791

بسم الله الرحمن الرحیم سلام نام این وبلاگ از دو کلمه Majesty به معنای- بزرگی عظمت وشان واقتدار، برتری-و Military به معنای -نظامی، سربازی، نظام، جنگی، ارتش، ارتشی-تشکیل شده است و در مجموع این دو مفهوم نظامی والا و ولایی میباشد که از جنسی متفاوت از سایر ارتش ها است و منظور آن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران وبه تبع آن بسیج میباشد. این وبلاگ حمایت قاطع خود را از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران بسیج و حزب الله لبنان اعلام میدارد. اللهم عجل ولیک الفرج ... انشاءالله... ---------------------------------------- بسم الله الرحمن الرحیم در باره ی من یه بنده خدا که اگه خدا قبول کنه اسمش بچه بسیجیه. دانشجوی رشته ی عمرانه. حالا چهار تا کار فرهنگی هم بلده ... که چی ... نوکر همه دوستداران ایران اسلامیه ... سیاسی نیست(از احزاب و دارو دستشون خوشش نمیاد-دل هر کدومشون به حرفای خودشون خوشه- این حرف من نیست آیه ی قرآنه)... به قول معروف فقط از سیدعلی حساب میبره(و البتا عاشق سپاه وبه تبعش بسیج وحزب الله لبنان) ... دشمنای ملت ومذهب رو رو سیاه میکنه انشاء الله ... اگه این وبلاگ کمکتون کرد ثوابش مال امااگه خوشتون نیومدبخشش از شما ....حتما برین به قسمت آرشیو شده ها ... و وابسته به هیچ نهاد و ارگانی نیست...!همین اللهم عجل الولیک الفرج... انشاءالله
فاطمیون
گروه حزب الله ایرانیان
آژیر قرمز
فناوری موشکی
حبل المتین
گروه هدف
در فراق وطنم